Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Έρχεται ταινία με τον Ντύλαν Ντογκ! "Dead of Night..."



Πρώτοι στην Ελλάδα, σας ενημερώνουμε για την άφιξη, πριν το τέλος του 2010, της ταινίας που περιμένουν με αγωνία οι ανά τον κόσμο φανατικοί θαυμαστές του Ντύλαν Ντογκ (Dylan Dog). Ο πασίγνωστος κόμικς ήρωας άργησε να τραβήξει την προσοχή του Χόλυγουντ, προφανώς γιατί πρόκειται για ευρωπαϊκή παραγωγή κόμικς. Τώρα, όμως, η ταινία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής και εμείς σας παρουσιάζουμε και τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα!


Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Brandon Routh (τον θυμάστε από το Superman Returns), ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David R. Ellis (Final Destination 2 κ.α.). Το σενάριο ανήκει στους Joshua Oppenheimer και Thomas Dean Donnelly. Τα γυρίσματα γίνονται στη Νέα Ορλεάνη και σε λίγο καιρό θα διανεμηθεί και το τρέιλερ της ταινίας.


Να θυμίσουμε ότι ο Ντύλαν Ντογκ είναι ένας χαρακτήρας που έκανε ντεμπούτο στη γειτονική Ιταλία το 1986 διά χειρός Tiziano Sclavi. Πρόκειται για έναν έκπτωτο ντετέκτιβ της αστυνομίας, ο οποίος -από την στιγμή που απομακρύνεται από το σώμα- ασχολείται με θέματα αρκετά ιδιαίτερα και μοναδικά στο είδος του. Αποκτά μία φήμη, που δεν απέχει από την πραγματικότητα, ότι ειδικεύεται με τους εφιάλτες. Γενικά επιλύει ότι μυστήριο βρίσκεται στην ζώνη του μεταφυσικού και του παραφυσικού.
Ο φίλτατος και περίεργος Ντύλαν δεν είναι μόνος του. Σε αυτό το περίεργο μυστηριακό ταξίδι του τον συντροφεύει ο ιδιόρυθμος βοηθός του, Γκράουτσο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε καινούριο τεύχος του Dylan Dog πουλάει στην γειτονική χώρα περίπου 1 εκατομμύριο αντίτυπα... Στην Ελλάδα έχουν κυκλοφορήσει 8 τεύχη από τις εκδόσεις Μαμούθ και άλλα τέσσερα από τις εκδόσεις Jemma.

4 σχόλια:

  1. 1 εκ πωλήσεις!τελικά η Ιταλία είναι η χώρα όπου έπρεπε να εκδίδουμε τα Ελληνικά κόμικς, εδώ το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό σε αυτόν τον τομέα. Πρέπει να βρούμε κάποιον που να γνωρίζει Ιταλικά. Ακόμα και στην Τουρκία πάω στοίχημα είναι καλύτερα όσον αφορά τα κόμικς. Δυστυχώς παρακμάσαμε σαν λαός στο επίπεδο Γκουζγκούνη, Τζούλιας. Εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα και ξυπνήσουμε ή εάν αποκτήσουμε φιλότιμο.
    Παναγιώτη μπορείς να ανεβάσεις μια από τις εσωτερικές σελίδες ή ένα καρέ του συγκεκριμένου;
    ευχαριστώ
    Νίκος Ζώης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γίνει εκτενές αφιέρωμα στον ήρωα σε προσεχή ανάρτηση, Νίκο. Στο μεταξύ, όταν θα βρεθούμε την άλλη εβδομάδα, θα έχω μαζί μου και τα τεύχη για να δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα παιδιά
    κυκλοφόρησε στις 14.07 στην Επαρχία ο "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ", πλήρες κόμικ.
    Σενάριο ΝΖ
    Σκίτσο Γιάννης Νικολούζος
    χρωμαστισμός Τίνα Χελιώτη
    εξώφυλλο Αλέξανδρος Καραγιαννόπουλος
    καλό καλοκαίρι,
    Νίκος Ζώης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε, Νίκ, ευχαριστούμε για την πληροφορία. Θα υπάρξει και σχετική ανάρτηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...