Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωση-Κάλεσμα σε συνάντηση



Αγαπητοί φίλοι…
Το “Club Φίλων Μικρός Σερίφης” και το “Μπλεκ Group” σας προσκαλούν στη συνάντηση των μελών τους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, στον φιλόξενο χώρο της “Λέσχης Φίλων των Κόμικς”, στο Μοναστηράκι (Αγ. Ειρήνης 5).
Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή σε όλους, ακόμα και στα μη μέλη, που θέλουν απλά να μας γνωρίσουν.
Θα παρευρεθούν μέλη και φίλοι από την επαρχία, ενώ θα μας τιμήσει –για άλλη μια φορά- με την παρουσία του και ο συγγραφέας-εκδότης, Πότης Στρατίκης.
Όσοι φίλοι δεν γνωρίζετε πού ακριβώς βρίσκεται η “Λέσχη Φίλων των Κόμικς”, μην ανησυχείτε! Είναι πολύ εύκολο να την βρείτε: κατεβαίνετε στον σταθμό μετρό «Μοναστηράκι» και βγαίνετε από την έξοδο της οδού Αθηνάς. Στην απέναντι πλευρά και λίγο δεξιά, είναι ένας μικρός δρόμος, παράλληλος της οδού Ερμού. Αυτή είναι η οδός Αγίας Ειρήνης. Πενήντα μέτρα πιο πάνω βρίσκεται το κτήριο της Λέσχης.
Ελάτε για να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, να συζητήσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια, να ανταλλάξουμε περιοδικά…
Σας περιμένουμε…

Πλαφουτζής Παναγιώτης

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί φίλοι, πριν λίγη ώρα ενημερωθήκαμε ότι ο κύριος Στρατίκης, μάλλον δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στη συνάντησή μας, λόγω προσωπικού κωλύματος. Αυτό δεν επηρεάζει καθόλου την εκδήλωσή μας, παρόλο που η παρουσία του κου Πότη δίνει πάντα σε όλους μας μεγάλη χαρά… Ελπίζουμε πως αν δεν μπορέσει να παρευρεθεί τελικά αυτή τη φορά, να τον έχουμε ανάμεσά μας την επόμενη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...