Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Νέες εκδόσεις 16 - Τύπος της Κυριακής 48


Χθες, κυκλοφόρησε η εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής". Αν την παρουσιάζουμε εδώ, είναι επειδή, μαζί με την εφημερίδα, κυκλοφόρησε ως ένθετη προσφορά και μία θήκη με 8 ταινίες γουέστερν. Μπορεί, βέβαια, να μην δόθηκαν χθες όλες οι ταινίες μαζί, αλλά για επτά ακόμη εβδομάδες θα έχουμε να περιμένουμε μια ταινία γουέστερν!
Πρόκειται, ουσιαστικά, για κάποια από τα πιο δημοφιλή "δευτεροκλασάτα" σπαγγέτι γουέστερν! Ποια είναι αυτά; Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε:
1. Οι μαχητές της κόλασης (The big showdown)
2. Οι δρόμοι της παρανομίας (Adios Django)
3. Ο κυνηγός της περιπέτειας (The ballad of Django)
4. Μια σφαίρα για τον επαναστάτη (A bullet for the general)
5. Οι νεκροί δεν αφήνουν ίχνη (Dead men don't make shadows)
6. Ληστεία στην πόλη (Django challenges Sartana)
7. Οι καμπάνες πενθούν (Forgotten pistolero)
8. Πληρωμένος δολοφόνος (One damned day at dawn: Django meets Sartana)


Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους συλλέγουν ταινίες γουέστερν, να αποκτήσουν αυτές τις... σπαγγέτι επιτυχίες!

4 σχόλια:

  1. Σερίφη μου, λένε τίποτα κάποια από αυτά? Συνήθως δεν λένε πολλά. Τώρα τι μου θύμησες. Πήγαινα σινεμά το καλοκαίρι στο "Ναυσικά" για να δώ τον Giuliano Gemma ή αλλιώς Montgomery Wood. Τον θυμάστε?

    Ωραίες εποχές χωρίς προβλήματα για μας ετσι?
    Δυστυχώς το σινεμά δεν υπάρχει πια και έγινε πολυκατοικία στην οποία σήμερα υπάρχουν τα γραφεία της επιχείρησης που εργάζομαι! Φοβερό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά, είναι να τρελαίνεσαι ώρες-ώρες με κάτι τέτοιες συμπτώσεις. Έχω έναν φίλο ο οποίος όλες τις συμπτώσεις τις αποδίδει σε έναν αόρατο σεναριογράφο, ο οποίος μας κάνει συνεχώς τέτοιες πλάκες στο σενάριο της ζωής μας, που γράφει!
    Ποιος δεν θυμάται τον Giuliano Gemma; Οι ταινίες του "Τύπου της Κυριακής" είναι από εκείνες που γυριζόταν σωρηδόν κάποια εποχή στην Ιταλία (σαν τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80, εδώ στην Ελλάδα). Ανάμεσά τους υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες. Άλλωστε σ' αυτές πρωταγωνιστούν και κάποιοι πολύ γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Φράνκο Νέρο και ο Λη Βαν Κλιφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ταινίες αυτές είχαν κυκλοφορήσει 3,5 περίπου χρόνια πριν (αυτούσιες κ με όμορφα εξώφυλλα) από το τηλεοπτικό περιοδικό TIVO! Από το συγκεκριμένο
    εκδοτικό οίκο πήρε ο Ελεύθερος Τύπος τα δικαιώματα επανακυκλοφορίας τους. Οι περισσότερες εξ αυτών βλέπονται ευχάριστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πα-τέ-ραααα!
    Σ' ευχαριστούμε για την πληροφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...