Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Comicdom Press X-Mas Event


H Comicdom Press σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο bar Indigo (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων), για ένα Χριστουγεννιάτικο event, με παρουσιάσεις νέων έντυπων και ηλεκτρονικών comics, παζάρι με εκπτώσεις έως και -50% σε όλες τις παλιές μας εκδόσεις, διαγωνισμούς, αλλά και την ανακοίνωση της ημερομηνίας, της έκθεσης και των πρώτων καλεσμένων του COMICDOM CON ATHENS 2011!

Το πρόγραμμα του event περιλαμβάνει:
— Την κυκλοφορία της νέας σειράς comics του Μιχάλη Διαλυνά, SWAN SONGS, με τον δημιουργό να σκιτσάρει και να υπογράφει αντίτυπα του 1ου τεύχους!
— Το web-comic strip ΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ γιορτάζει τις 150 δημοσιεύσεις του, με ένα exclusive strip υπογεγραμμένο από τον δημιουργό του, Αντώνη Βαβαγιάννη, δώρο σε όσους αποκτήσουν το αλμπουμάκι!
— Signings καλλιτεχνών που φιλοξενούνται στις εκδόσεις μας.
— Άφθονο preview art από τα νέα έντυπα και ηλεκτρονικά comics της εκδοτικής μας: Ανάμεσά τους, το ΣΥΝΔΡΟΜΟ #4 σε σχέδιο Αλέξιας Οθωναίου, και το νέο web-comic του Γιώργου Καμπάδαη!

Και μην ξεχνάτε:
Όλες οι παλιές εκδόσεις μας θα διατίθενται με έκπτωση -50% και το album TRINKETS με έκπτωση -10%! Με κάθε αγορά, μπαίνετε στην κλήρωση για πλούσια δώρα!

Τέλος, όσοι παραβρεθείτε στο event, θα μάθετε πρώτοι:
— Το νέο TOP 100 του blog COMICDOM.GR! Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το αφιέρωμα στα TOP 100 Comics των 00s, οι συντάκτες και οι συνεργάτες μας επιστρέφουν με μία ακόμη εντυπωσιακή λίστα!
— Τα ονόματα των δύο πρώτων διεθνών προσκεκλημένων, το θέμα της Έκθεσης και την ημερομηνία διεξαγωγής του COMICDOM CON ATHENS 2011!

Σας περιμένουμε όλους, για να υποδεχθούμε τις γιορτές, με θετική ενέργεια, πολύ μουσική και φυσικά all about comics!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...