Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Future Foundation


Έχουμε δει και έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον χώρο των κόμικς ανατροπές και ανακαταξεις που ακόμα μία δεν μας κάνει πλέον καμία αίσθηση. Λοιπόν, για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! O Human Torch, ο ένας εκ των Fantastic 4, έχει πεθάνει και την θέση του στην ομάδα ανέλαβε ο Spider-Man! Η ομάδα πλέον, έχει εγκαταλέιψει την ονομάσία Fantastic 4 και αποκαλούνται Future Foundation!!
Ποιος θα περίμενε ειλικρινά, αν ήταν ένας, ο οποίος θα αναπλήρωνε τη θέση του Human Torch, αυτός να είναι ο αντικοινωνικός Spider-Man, ο οποίος έχει καταλήξει τον τελευταίο καιρό να είναι ο απόλυτος "μαϊδανός" μέσα στο Marvel Universe..! Η ύπερ-εκμετάλλευση του Spider-Man πλέον, βγάζει μάτι και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά..
Future Foundation;; Δηλαδή μετά από 50 χρόνια παρουσίας στα πράγματα, βάζεις ένα καινούργιο μέλος και αλλάζεις το όνομα; Ε, μάλλον όπως πολλοί ήδη θα σκεφτήκατε, όλα αυτά, μέχρι να επιστρέψει πάλι ο Human Τοrch και να ξαναγίνουν οι τέσσερις τους μια αγαπημένη Φανταστική 4άδα!!!
Οι λευκές στολές της Future Foundation, τους κάνουνε να φαίνονται σαν τους Clone Troopers..!
Αν και δεν είμαι αναγνώστης των περιπετειών των Fantastic 4 (η μόνη μου επαφή με την ομάδα είναι μόνο μέσω των ταινιών), πιστεύω ότι είναι μια ανούσια κίνηση, που λογικά θα "ξενερώσει" πολλούς από τους φανατικούς αναγνώστες! Αυτά σαν μια πρώτη ματιά, στην παλιότερη ομάδα της Marvel η οποία δεν γλύτωσε και αυτή από τις ανακατάξεις...

Από το http://cosmicpulp.weebly.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...