Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η προβολή μας στο "Top Blogs"


Το blog μας συνεχίζει να προβάλλεται στο διαδίκτυο και να αναγνωρίζεται από όλο και περισσότερους φίλους! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του TOP BLOGS να μας προβάλει και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλει τα ομορφότερα και ποιοτικότερα ελληνικά blogs και φυσικά εμείς δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από εκεί!
Ευχαριστούμε πολύ τους συντάκτες της σελίδας! Παρακάτω, αντιγράφουμε το κείμενο που δημοσιεύθηκε για μας... Τον σύνδεσμο, για να πάρετε μία γεύση από το TOP BLOGS, θα τον βρίσκετε μόνιμα πλέον ανάμεσα στις προτεινόμενες ιστοσελίδες μας...

Το blog του Club Φίλων «Μικρός Σερίφης»
Το club μας δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2009 από ανθρώπους που είχαν κάτι κοινό: την αγάπη τους για τα κόμικς και τις παλιές εκδόσεις. Σύντομα εκδώσαμε και ένα όμορφο fanzine, το οποίο αποτέλεσε τον αρχικό μας χώρο επικοινωνίας. Τα 11 τεύχη που έχουμε εκδώσει, τα θεωρούμε πραγματικά κοσμήματα.
Το καλοκαίρι του 2010 δημιουργήσαμε και το δικό μας blog έτσι ώστε να μπορέσουμε να γνωριστούμε με ακόμα περισσότερους ανθρώπους με τα ίδια μ’ εμάς ενδιαφέροντα. Στον λίγο καιρό λειτουργίας της, η σελίδα μας απέδειξε πως η ποιότητα μπορεί να συμβαδίζει με την καθημερινότητα.
Το blog του «Μικρού Σερίφη» ξεχειλίζει από… αναμνήσεις!
Παλιά περιοδικά, συλλογές, νοσταλγικά κείμενα, αγαπημένες ταινίες… Και ακόμα: καινούριες εκδόσεις, νέος κινηματογράφος, θέματα της επικαιρότητας… Όλα παρουσιάζονται με έναν όμορφο, ποιοτικό τρόπο, χωρίς προχειρότητα και με μεγάλες δόσεις από αγάπη, μεράκι και χιούμορ…
Για όσους δεν ξέχασαν ποτέ πως κάποτε ήταν παιδιά, τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...