Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Νέες εκδόσεις 40 - Κλασικές Ιστορίες Hanna-Barbera 1


ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ
ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΩΝ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Μία ακόμη έκπληξη μας περίμενε σήμερα στο περίπτερο: η Anubis προχώρησε ακόμη ένα βήμα στις εκδόσεις παιδικών και χιουμοριστικών κόμικς και εξέδωσε το THE FLINTSTONES!
Η συνεργασία της ελληνικής εταιρείας με την Hanna-Barbera διευρύνεται και μάλιστα με ένα χορταστικό περιοδικό 116 σελίδων!
Εκτός από τους αγαπημένους μας Flintstones, στο περιοδικό παρακολουθούμε και τις περιπέτειες πολλών άλλων, όπως: The Jetsons, Wacky Races, Huckleberry Hound, Magilla Gorilla, Yogi Bear, Atom Ant κ.α.

Αναλυτικά οι τίτλοι των ιστοριών:
Ένας μοβ δεινόσαυρος στην TV!
Καθαρές δουλειές
Εκδρομή στην Ισπανία
Προϊστορικό κυνήγι ντόντο
Ένας απρόσκλητος επισκέπτης
Ο Χάκλμπέρι και το τζίνι του παραμυθιού
Ο Μαγκίλα Γκορίλα στη μεγάλη ανταλλαγή
Αραχνοφοβία
Η οικολογία βλάπτει την καλοπέραση
Ένας ανάποδος κόσμος
Παπουτσωμένος Φρεντ

Η τιμή του περιοδικού είναι 4,90 ευρώ, τουλάχιστον γι' αυτό το τεύχος. Δεν ξέρουμε αν η Anubis δεσμεύεται για το μέγεθος των 116 σελίδων, πάντως η προσωπική μας άποψη είναι ότι το περιοδικό θα πουλούσε περισσότερο με τις μισές εξ αυτών και την τιμή στα 2,50 ευρώ... Επιλογές είναι αυτές... Πάντως δεν το αποκλείουμε να υπάρξουν αλλαγές στην πορεία.
Αξίζει να σημειώσουμε ακόμη τα εξής: στην ταυτότητα του περιοδικού δεν αναφέρεται η συχνότητα της έκδοσης, ενώ το περιοδικό ονομάζεται "Κλασικές Ιστορίες Hanna-Barbera". Αυτό δεν ξέρουμε εάν σημαίνει ότι μπορεί το επόμενο τεύχος να κυκλοφορήσει (για παράδειγμα) με το λογότυπο των The Jetsons... Το μέλλον θα δείξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...