Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νέες εκδόσεις 53 - Πιτσιρικάδες σε δράση 1


ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΔΩ
ΣΤΟ CLUB ΦΙΛΩΝ "ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ"

Κυκλοφορεί σήμερα, Μ. Πέμπτη, στα περίπτερα της Αθήνας το πρώτο τεύχος ενός νέου παιδικού περιοδικού κόμικς: Πιτσιρικάδες σε δράση!
Πρόκειται για μια περιπέτεια μια παρέας παιδιών που αποφασίζουν να τιμωρήσουν όλους εκείνους που δεν συμπεριφέρονται σωστά. Η αρχή γίνεται με τον διευθυντή του σχολείου τους, τον οποίο καταγγέλλουν στο Υπουργείο για τις εξωσχολικές του δραστηριότητες, ενώ μετά τα βάζουν και με μια παιδική συμμορία που τρομοκρατεί άλλα παιδιά. Σχέσεις αγάπης δημιουργούνται μεταξύ των μελών της παρέας, αν και δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις...
Τα σκίτσα της ιστορίας είναι του Fantasia, ενώ τον σχεδιασμό του εξωφύλλου αλλά και τον χρωματισμό όλου του τεύχους έχει κάνει ο Αλέξανδρος Καραγιαννόπουλος.


Οι εκδόσεις "Λεωπαλαίοντες ΖΝ", συμμερίζονται τα οικονομικά προβλήματα όλων μας και έτσι, μαζί με το "Πιτσιρικάδες σε δράση" μας προσφέρουν και το τρίτο τεύχος του περιοδικού "Πρώτος", στην ίδια τιμή.
Για όσους δεν το γνωρίζουν ο "Πρώτος" είναι ένας νεαρός (ο Νίκος Θεοδωρίδης) την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος λαμβάνει ενεργά μέρος στην Αντίσταση κατά του Γερμανού κατακτητή. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Νίκος μαζί με την Έλλη θα βρεθούν στην Αγγλία με μια άκρως μυστική αποστολή... Αντίπαλός τους, ο Άλιστερ Πόρτερ.
Τα κείμενα της ιστορίας είναι του Ζ.Ν., ενώ τα σκίτσα είναι του Κώστα Φραγκιαδάκη.

Τιμή: 2,50 ευρώ

2 σχόλια:

  1. ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΤΕΥΧΗ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΖΩΗ. ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΑΝ ΜΕ 2,5 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ 2 ΟΜΟΡΦΑ ΤΕΥΧΑΚΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, το αντίτιμο είναι μικρό. Αξίζει να στηρίζουμε τις νέες προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...