Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τα στρουμφάκια στη μεγάλη οθόνη


Πρεμιέρα 8 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους
Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει πέρυσι, τα αγαπημένα Στρουμφάκια ετοιμάζονται να κατακλύσουν για πρώτη φορά τις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου! Και μάλιστα σε τρισδιάστατη εκδοχή, αποφασισμένα να μας προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου με τα απίθανα στρουμφο-καμώματά τους, μέσα από ένα εκρηκτικό υβρίδιο CGI animation και live action!

Λίγα λόγια για την ταινία
Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ.
Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος.
Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική περιπέτεια για τους μικρόσωμους μπλε φίλους μας μόλις ξεκίνησε!


Τα δημοφιλέστατα μπλε δημιουργήματα του Βέλγου καρτουνίστα Peyo παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του εξπέρ στο είδος της οικογενειακής κωμωδίας Ράτζα Γκόσνελ («Δε Με Φίλησαν Ποτέ», «Scooby-Doo: Ένας Τετράποδος Ήρωας»), έχοντας στο κατόπι τους τον Χανκ Αζάρια, ο οποίος υποδύεται με άψογο μισανθρωπικό στιλ τον προαιώνιο εχθρό τους Δρακουμέλ.
Μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική «εμφάνιση», η pop star Κέιτι Πέρι ως η… ναζιάρικη φωνή της Στρουμφίτας!
Και στα ελληνικά με την Σίσσυ Χρηστίδου ως Στρουμφίτα.

Δείτε το τρέιλερ της νέας 3D ταινίας "Τhe Smurfs"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...