Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκίνησε το "The New 52" της DC


ACTION COMICS #1A

Κάθε βδομάδα του Σεπτεμβρίου, η DC Comics βγάζει 13 νέα περιοδικά, στα πλαίσια του project της επανεκκίνησης όλων των τίτλων της. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για ένα απλό φρεσκάρισμα εξωφύλλων και σχεδίων αλλά για νέα γνωριμία με παλιούς και νέους ήρωες! Όλη η ιστορία των comics της εταιρείας διαγράφεται, λανσάρονται 52 ολοκαίνουριοι τίτλοι με τους δημοφιλείς της (και μη) χαρακτήρες, άλλοι γνώριμοι, άλλοι αλλαγμένοι ριζικά. Ο Σούπερμαν δεν είναι πια παντρεμένος, όλοι οι χαρακτήρες ξαναγίνονται... νέοι και η ιστορία των υπερηρώων αλλάζει!
Εμείς εδώ θα σας παρουσιάζουμε τα νέα εξώφυλλα όλων των Νο 1 τευχών, έτσι για να σας κεντρίσουμε το ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς επιθυμούν να αποκτήσουν τα τεύχη δεν έχουν παρά να επισκεφθούν κάποιο από τα ενημερωμένα καταστήματα κόμικς και να τα προμηθευτούν...
Σας πληροφορούμε, επίσης -έτσι για να μην ξαφνιαστείτε- ότι η εταιρεία εκδίδει σε κάποιους τίτλους πέραν του ενός εξώφυλλα, για εκείνους τους συλλέκτες που έχουν λεφτά (δεν συμπεριλαμβάνονται Έλληνες σε αυτή τη κατηγορία)... Σαν παράδειγμα δημοσιεύουμε τα 3(!) διαφορετικά εξώφυλλα του Action Comics #1 (σχεδιασμένα από τους Jim Lee και Rags Morales).
Απολαύστε...


ACTION COMICS #1B


ACTION COMICS #1C


BATGIRL #1


ANIMAL MAN #1


GREEN ARROW #1


BATWING #1


HAWK AND DOVE #1


DETECTIVE COMICS #1

Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε και άλλα εξώφυλλα!...
Π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...