Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Νοέμβρης, ο μήνας του Μικρού Σερίφη


Καλό μήνα σε όλους, φίλοι μας!
Κόντρα σ' εκείνους που έχουν βαλθεί να μας κάνουν μαύρη τη ζωή, εμείς εδώ συνεχίζουμε να της βάζουμε χρώμα για να την κάνουμε πιο όμορφη!
Κι επειδή ο μήνας Νοέμβριος είναι ο μήνας που εμείς γιορτάζουμε τα γενέθλια του Μικρού Σερίφη (θυμίζουμε ότι πρωτοκυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 1962), σας αναφέρουμε ότι θα δημοσιευθούν αρκετά θέματα μέσα στις επόμενες ημέρες σχετικά με τον Τζιμ Άνταμς και τα αγαπημένα μας περιοδικά.
Καλούμε όλους τους φίλους του Μικρού Σερίφη (Μικρού Κάου-μπόυ, Μικρού Αρχηγού), να γράψουν και να μας αποστείλουν ένα μικρό κείμενο για την γνωριμία και την επαφή τους με αυτά τα περιοδικά. Σε ποια ηλικία γνωρίσατε την Θρυλική Τετράδα των παιδιών του νόμου; Πόσα τεύχη αγοράζατε κάθε εβδομάδα; Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας ήρωας: ο Τζιμ, η Ντιάνα, ο Πεπίτο ή ο Τσιπιρίπο; Σας άρεσαν περισσότερο οι περιπέτειες με τον Ελ Καπιτάν ή με τον Ομάρ Ατατούρκ; Κάνατε συλλογή με τα τεύχη σας ή τα ανταλλάσσατε με τους φίλους σας; Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα, περιμένουμε να μας γράψετε... Για να θυμηθούμε όλοι μαζί κάποιες όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων!
Τα κείμενα, παρακαλείσθε να τα αποστέλλετε στο e-mail του blog μας και εμείς θα τα δημοσιεύσουμε.
Καλό μήνα, λοιπόν και μην ξεχνάτε: ότι κι αν συμβαίνει εκεί έξω, εμείς είμαστε εδώ για να σας ενώνουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...