Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Ένα blog για τον Μικρό Ήρωα, Γιώργο Θαλάσση


Ο "Dino ο μικροηρωϊκός" είναι ένα blog του "Δεινοθήσαυρος group" με αυστηρά συγκεκριμένη θεματολογία. Με ό,τι έχει να κάνει με το θρυλικό περιοδικό "ο Μικρός Ήρως" και απευθύνεται σε όλους, όσοι "τους φτάνει που μεγάλωσαν μ' αυτόν". Καλοδέχεται, ωστόσο και όλους τους υπόλοιπους, που έμαθαν κατόπιν για τον Μικρό Ήρωα, αλλά παρ' όλα αυτά τον αγάπησαν σαν να ήταν και το δικό τους πρώτο περιοδικό.
Επισκεφθείτε την διεύθυνση http://tamikroirwika.blogspot.com/ (σύνδεσμος "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ", στις προτεινόμενες ιστοσελίδες μας) και μάθετε απίστευτες λεπτομέρειες για την... ζωή και τη δράση του αγαπημένου ήρωα! Δημιουργός του blog ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος, συγγραφέας του λευκώματος "Μικρός Ήρως, Το Λεξικό" (Περιοδικός Τύπος, 2004).


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συνάδελφε εν όπλοις, Μικρέ Σερίφη σε ευχαριστώ από βάθους καρδίας... Και δεν μπορούσα να εξηγήσω την κοσμοσυρροή αυτές τις δυο μέρες στη σελίδα.
    Να είσαι πάντα καλά, Παναγιώτη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εσύ να είσαι καλά, Γιώργο! Βασικά, να είμαστε όλοι καλά, είναι άλλωστε και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε! Αν βοήθησε η ανάρτησή μου και αυξήθηκε η επισκεψιμότητά σου, χαίρομαι ιδιαιτέρως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...