Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Έρχεται ξανά ο... Μάκης!


Αγαπητοί φίλοι, σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού "ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΜΑΚΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ". Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι έτοιμη και θα διατίθεται (σε περιορισμένο τιράζ) η συνέχεια του ποδοσφαιρικού αυτού περιοδικού, με το 4ο τεύχος της σειράς και τον χαρακτηριστικό τίτλο "Η Επιστροφή"!
Το τεύχος είναι της ίδιας διάστασης με τα προηγούμενα, έγχρωμο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο. Η διαφορά είναι ότι περιέχει 32 σελίδες κειμένου με αρκετές ασπρόμαυρες εικόνες (χωρίς να είναι κόμικς) και τιμάται 5 ευρώ.
Οι φαν των ιστοριών του Μάκη Ροδίτη, του τερματοφύλακα που αγαπήσαμε μέσα από το ομώνυμο περιοδικό αλλά και την όμορφη ιστοσελίδα http://portieromakisroditis.blogspot.gr/, ας προετοιμαστούν να διαβάσουν τα νέα κατορθώματα του ήρωα, μέσα και έξω από τα γήπεδα...

Προσοχή! Επειδή το περιοδικό δεν θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα, εάν θέλετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com.
Εμείς υποσχόμαστε να κάνουμε παρουσίαση του τεύχους, αμέσως μόλις πέσει στα χέρια μας!


Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι στην επαρχία κυκλοφορούν σε πακέτο δώρου τα τρία πρώτα τεύχη του περιοδικού (εξολοκλήρου κόμικς) από τις Εκδόσεις Λεωπαλαίοντες ΖΝ, στην μοναδική τιμή των 3 ευρώ! Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τον Μάκη Ροδίτη όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας!

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...