Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η Φοιτητική Λέσχη της Φανταστικής Λογοτεχνίας


Αγαπητοί αναγνώστες, σας ενημερώνουμε ότι στα ελληνικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι, δραστηριοποιείται η Φοιτητική Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας. Η Λέσχη συγκροτείται από ομάδες φοιτητών που προέρχονται από διάφορα πανεπιστημιακά ή μεταπτυχιακά σπουδαστικά προγράμματα της χώρας.
Στόχοι της Λέσχης αποτελούν η όσο το δυνατόν πλατύτερη διάδοση της λογοτεχνίας του φανταστικού, η συσπείρωση του φοιτητικού αναγνωστικού της κοινού, η θεωρητική της θωράκιση και η διαπραγμάτευση των θεμάτων της σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Την Λέσχη ενδιαφέρουν επίσης όλες οι πνευματικές δραστηριότητες που συνδέονται αισθητικά με την λογοτεχνία του φανταστικού, όπως οι κινηματογραφικές ταινίες, τα παιχνίδια ρόλων, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, οι εικαστικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο.
Κύριο όργανο έκφρασης της Λέσχης αποτελεί το περιοδικό που φέρει τον τίτλο "Φανταστική Λογοτεχνία" και το οποίο διανέμεται δωρεάν από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία και comicshops.
Μέλη της Λέσχης μπορούν να γίνουν όσοι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων και Α.Τ.Ε.Ι το επιθυμούν με μια απλή δήλωση στο προεδρείο της Λέσχης και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Μέλη επίσης, μπορούν να γίνουν και αναγνώστες της λογοτεχνίας του φανταστικού που δεν σπουδάζουν σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, χωρίς ωστόσο να διαθέτουν τη δυνατότητα εκλογής σε κάποιο από τα διοικητικά όργανα της Λέσχης.


Οι υπεύθυνοι της Λέσχης θεωρούν μεγάλη τους τιμή την γνωριμία και συζήτηση με κάθε αναγνώστη της λογοτεχνίας του φανταστικού. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Λέσχης είναι flefalo@gmail.com, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της στην διεύθυνση http://flefalo.blogspot.gr/ (σύνδεσμο θα βρείτε και στις προτεινόμενες ιστοσελίδες μας, με τον τίτλο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ).
Παραθέτουμε κάποια από τα εξώφυλλα του πανέμορφου περιοδικού της Λέσχης, ενώ για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά στα υψηλού επιπέδου περιεχόμενα των τευχών, θα τα βρει στην παραπάνω ιστοσελίδα.
Εμείς, θα ευχηθούμε στους φίλους μας "καλή συνέχεια" στο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ έργο τους!...




2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...