Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

6α Γενέθλια GreekComics!


Σάββατο 27/10/2012 – 21:00

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2006 – ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2012

6 χρόνια GreekComics, 6 χρόνια κόμικς, 6 χρόνια διασκέδασης, γνώσης, πολιτισμού και δημιουργίας...
Ξεκίνησε σαν απλή ιδέα και εξελίχθηκε σε πόλο συνάντησης, ανταλλαγής ιδεών, δημιουργίας και ποιοτικής διασκέδασης.
Όταν έγινε η πρώτη “live” συνάντηση 8 ατόμων σε μια καφετέρια στο Θησείο, κανείς δεν φανταζόταν ότι η “ιδέα” θα μετουσιωνόταν σε μια Κοινότητα 10.000 μελών, με ζωντάνια που θα κρατούσε τόσα χρόνια, με δημιουργία πραγμάτων που δεν τόλμησε κανείς πριν από το GC, με μια τόσο όμορφη πορεία…
Για πολλούς από εμάς εδώ μέσα, το GC είναι μια όαση. Ερχόμαστε να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε, να πάρουμε δυνάμεις, να μιλήσουμε με ένα φίλο, να προσφέρουμε. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.
Αυτό είναι που μας δίνουν τα κόμικς, αυτός πρέπει να είναι και ο στόχος ενός μέρους αφιερωμένου σ’ αυτή την υπέροχη τέχνη.
Πολεμάμε τα αρνητικά της φυλής μας, όλες τις παθογένειες που έχουν φέρει την χώρα μας στο σημείο που είναι τώρα… Μας λένε και μας δείχνουν: οι Έλληνες δεν δουλεύουν ομαδικά -αποδείξαμε με έργα ότι μπορούμε, οι Έλληνες τρώγονται μεταξύ τους -εδώ μέσα συμβιώνουμε υπέροχα χωρίς αναίτιους τσακωμούς, οι Έλληνες δεν έχουν οργάνωση -αμφιβάλλω αν βρείτε στο διαδίκτυο πιο οργανωμένο μέρος από το GC, οι Έλληνες έχουν έπαρση -δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα που να έχει κάνει τόσα πράγματα και να κρατάει τόσο χαμηλό προφίλ, οι Έλληνες βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου -κι όμως έχουμε βοηθήσει εκδότες, δημιουργούς, αναγνώστες, συλλέκτες, εκατοντάδες φορές χωρίς προσωπικό όφελος και συνεχίζουμε και το κάνουμε καθημερινά…
Προσωπικά και εκ μέρους της ΔΟ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την δυνατότητα που δώσατε να φτιάξουμε ένα μέρος που να είναι παράδειγμα για όλους μας!!!!!
Το GreekComics γιορτάζει, λοιπόν, τα 6α γενέθλιά του και σας προσκαλεί στην γιορτή που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στις 9.00 το βράδυ στο art bar "Poems and crimes", που βρίσκεται Αγίας Ειρήνης 19 στο Μοναστηράκι (λίγο πιο κάτω από την Λέσχη Φίλων Κόμικς).

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους από κοντά και να ευχηθούμε όλοι μαζί: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GREEKCOMICS!!!!!!

Valtasar

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...