Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Νέες εκδόσεις 283 - Carl Barks «Μπάρνυ & Μπένυ» (Comic book)


Ο Καρλ Μπαρκς, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς κόμικς του 20ού αιώνα, γνωστός σε όλους για τις ιστορίες του με την οικογένεια των Ντακ, από το 1944 έως το 1947, έγραψε και σχεδίασε 26 ιστορίες με ένα εξίσου απολαυστικό δίδυμο, τον Μπάρνυ τον Αρκούδο και τον Μπένυ τον Γαϊδαράκο. Οι περιπέτειες του Μπάρνυ και του Μπένυ σφύζουν από γκαγκ και κωμικές καταστάσεις που χαρίζουν στον αναγνώστη άφθονο γέλιο με τον ίδιο απλό κι έξυπνο τρόπο που χαρακτηρίζει όλες τις ιστορίες του Μπαρκς.
Οι περιπέτειες του Μπάρνυ του αρκούδου και του Μπένυ του γαϊδαράκου είναι μια άγνωστη αλλά απολαυστική πλευρά του έργου του Καρλ Μπαρκς. Ο μεγαλύτερος παραμυθάς των κόμικς του 20ού αιώνα είναι γνωστός για τις κλασικές ιστορίες του με τον Ντόναλντ Ντακ και τον θείο Σκρουτζ, όμως οι σύντομες αυτές περιπέτειες με δύο αστέρια των καρτούν της δεκαετίας του1940 αποτελούν μιαν άγνωστη αλλά όχι λιγότερο ενδιαφέρουσα πτυχή του έργου του. Αυτά τα μικρά αριστουργήματα, που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά στο περιοδικό Our Gang από το 1944 έως το 1947, προλογίζει ο Τζεφ Σμιθ, ο δημιουργός της σειράς Bone και μεγάλος θαυμαστής του Καρλ Μπαρκς.
Η πολυτελής συγκεντρωτική αυτή έκδοση έρχεται να ρίξει φως σε μια άγνωστη πτυχή του έργου του Μπαρκς. Κάθε θαυμαστής του θα ήθελε να την αποκτήσει ώστε μαζί με τις ιστορίες των Ντακ να έχει μια ολοκληρωμένη συλλογή με το έργο του μεγάλου παραμυθά!
Ο τόμος βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία! Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκδότη στο τηλέφωνο 210-619-9142. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέσω φαξ στο 210-610-6631 και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης biblio@terz.gr


Μπορείτε να αποκτήσετε το βιβλίο του Καρλ Μπαρκς, «Μπάρνυ & Μπένυ», στην προνομιακή τιμή των 22 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και μεταφορικών) με αντικαταβολή στην πόρτα σας. Θα πρέπει να στείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: biblio@terz.gr τα παρακάτω στοιχεία σας: το ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση, το τηλέφωνο και το e-mail σας.
Περισσότερες πληροφορίες ή για άλλον τρόπο αγοράς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Μαρίνα Ορφανού στο τηλέφωνο: 210 619 8251.

Ξενόγλωσσος τίτλος: THE CARL BARKS BIG BOOK OF "BEAR BOOK"
Εκδότης: ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ
Σειρά: ΤΑΚΟΜΑ KOMIX!
Χρονολογία έκδοσης: Νοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων: 218
Διαστάσεις: 25x20
Πρόλογος: ΤΖΕΦ ΣΜΙΘ
Μετάφραση: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επιμέλεια: ΚΡΕΓΚ ΓΙΟΕ
Εικονογράφηση: CARL BARKS
Τιμή έκδοσης: €19,90

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

4 σχόλια:

  1. εξαιρετική έκδοση...την οποία θα σπέυσω να αποκτήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο στα έξοδα μου είσαι, πατέρα! Κράτα και τίποτα για τον γιο σου γιατί έρχονται δύσκολες εποχές!

      Διαγραφή
  2. Μου το έκαναν δώρο τελικά λόγω γενεθλίων! Πραγματικά εξαιρετική έκδοση. Σχήμα, χαρτί, εξώφυλλο, όλα άψογα. Συγχαρητήρια στην εν λόγω εκδοτική εταιρία για μία ακόμη φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γενέθλια, ε; Πάλι σε ξέχασα! Απαράδεκτος είμαι αλλά ελπίζω να με συγχωρέσεις... Το δωράκι σου, πάντως, θα το πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...