Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Νέες εκδόσεις 289 - Locke & Key 1


Το βραβευμένο με Eisner, υποψήφιο για το Hugo του 2012, "Locke and Key", είναι ένα από τα κορυφαία και ξεχωριστά Graphic Novels που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Σε σενάριο του συγγραφέα τρόμου Joe Hill (Heart Shaped Box, Horns) και με σχέδιο του εκπληκτικού Χιλιανού Gabriel Rodriguez, το graphic novel μας μεταφέρει σε μια μυστηριώδη έπαυλή στο νησί Lovecraft (πάντα είναι κακή ιδέα να μετακομίσεις σε ένα μέρος που το λένε Lovecraft). Εκεί η οικογένεια Locke θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την άγρια δολοφονία του συζύγου/πατέρα από έναν νεαρό ψυχοπαθή. Όμως η έπαυλή Keyhouse κρύβει πολλά μυστικά.... και ένα διαβολικό πλάσμα το οποίο θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει ξανά την ελευθερία του!...
Δείτε ένα 5σέλιδο preview (πατήστε για μεγέθυνση)...






Locke & Key Vol.1
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ LOVECRAFT
Joe Hill – Gabriel Rodriguez
GRAPHIC NOVEL
ΣΕΛ: 178 έγχρωμες
ΣΧΗΜΑ: 17x26cm
ISBN: 978-960-8455-90-0
ΤΙΜΗ: 17,90 ευρώ
Εκδόσεις: SΕΛΙΝΙ

Ο κορυφαίος συγγραφέας τρόμου και πιο επιτυχημένος εμπορικά μυθιστοριογράφος, σύμφωνα με τους New York Times, Joe Hill, γιος του Stephen King, δημιουργεί μια ολοκαίνουργια ιστορία σκοτεινής φαντασίας και θαυμάτων: το Locke & Key.
Γραμμένο από τον Joe Hill και με το χαρακτηριστικό σχέδιο του Gabriel Rodriguez, το Locke & Key μιλά για το Keyhouse, μια απίθανη έπαυλη στο New England, με φανταστικές πόρτες, που μεταμορφώνουν όσους τολμούν να τις διασχίσουν… και σπίτι ενός γεμάτου μίσος, αδυσώπητου πλάσματος που δεν θα ησυχάσει αν δεν ανοίξει την πιο τρομακτική πόρτα απ’ όλες…

Ο δημιουργός του Locke & Key, Joe Hill, είναι βραβευμένος με το Bram Stoker Award, το World Fantasy Award και το Sydney J. Bounds Best Newcomer Award.

2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...