Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Έκανε πρεμιέρα το "Χόμπιτ", στη Νέα Ζηλανδία!


Σας παρουσιάζουμε, σήμερα, φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα της ταινίας…

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, η παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Χόμπιτ».
Οι περισσότεροι από τους τυχερούς που παρακολούθησαν τη νέα ταινία, πριν αυτή κυκλοφορήσει για το κοινό, ήταν celebrities, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αλλά και συντελεστές της ταινίας.
Αν και υπήρχε απαγόρευση για τη δημοσίευση κριτικών και σχολιασμού μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, οι ηθοποιοί που παρακολούθησαν την ταινία, αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τις ικανότητες του Πίτερ Τζάκσον, τονίζοντας συνεχώς τις αρετές του φιλμ.
Χιλιάδες νεοζηλανδοί ντυμένοι μάγοι, χόμπιτ, νάνοι και Ορκ συγκεντρώθηκαν στην πόλη όπου έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου «Χόμπιτ», της νέας ταινίας που συνεχίζει την saga του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Η πρεμιέρα της νέας ταινίας, που σκηνοθετεί ο Πίτερ Τζάκσον και εμφανίζονται γνώριμα πρόσωπα από τον Άρχοντα όπως η Κέιτ Μπλανσέτ και ο Μάρτιν Φρίμαν, έχει δημιουργήσει μανία στη Νέα Ζηλανδία. Εκεί άλλωστε έχει γυριστεί τόσο το «Χόμπιτ» όσο και η τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», της οποίας αποτελεί ουσιαστικά prequel. Γι' αυτό ο Τζάκσον αποφάσισε να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα εκεί, με όλο το καστ να φτάνει με αεροσκάφος «ειδικά ζωγραφισμένο» στο εξωτερικό του...







Η μανία που κατέλαβε τους νεοζηλανδούς δεν είχε προηγούμενο. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί καλημέρισαν τους ακροατές τους στη γλώσσα των Elf, ενώ οι εφημερίδες και τα περιοδικά κυκλοφόρησαν με αφίσες και προωθητικό υλικό του Χόμπιτ. Γύρω από το μήκους 500 μέτρων κόκκινο χαλί που οδηγούσε στον κινηματογράφο της παγκόσμιας πρεμιέρας χαλί, χιλιάδες φαν είχαν ντυθεί χόμπιτ, νάνοι, ελφ, δράκοντες, τρολ, γκόμπλινς και μάγοι για να μπουν στο κλίμα.
Παράλληλα, εκατοντάδες άτομα ταξίδεψαν από τη Μελβούρνη για την πρεμιέρα, ενώ το ίδιο το Ουέλινγκτον μετονομάστηκε επισήμως σε «Μέσο της Μέσης Γης» για μία μέρα. Τα πάντα για τον τουρισμό, μια και η Νέα Ζηλανδία ποντάρει πολύ στην προβολή του τόπου μέσα από τις επικές εικόνες του Τζάκσον.





Ο ίδιος ο σκηνοθέτης δήλωσε στην πρεμιέρα ότι έχει... τρακ για το πως θα υποδεχτεί ο κόσμος το πρώτο μέρος από τη νέα τριλογία του Χομπιτ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορεί πλέον να το κρίνει αντικειμενικά.
«Τίποτε δεν είναι τέλειο, και ούτε θα είναι, είναι πραγματικό λάθος να πεις 'σταματάω εδώ' επειδή κάναμε το τέλειο φιλμ», δήλωσε στο ραδιόφωνο της Νέας Ζηλανδίας, ενώ τα σχέδια του για το μέλλον είναι πρώτα... ξεκούραση.
Σημειώνεται, ότι η ταινία θα προβληθεί στη χώρα μας στις 13 Δεκεμβρίου...







Μέρος του κειμένου προέρχεται από:
http://www.iefimerida.gr/
http://www.newsbeast.gr


2012
ΕΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΡΙΦΗ
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
1962-2012
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...