Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νέες εκδόσεις 328 - Λούκυ Λουκ - Έθνος #2


Η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" κυκλοφόρησε σήμερα το φύλλο αρ. 1585 με ένθετο ένα ολόκληρο τεύχος του Λούκυ Λουκ. Υπενθυμίζουμε ότι, σε συνεργασία με την "Μαμούθ Κόμιξ", η εφημερίδα κυκλοφορεί μια σειρά τευχών του δημοφιλούς ήρωα, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει και ενός άλλου είδους αναγνωστικό κοινό. Πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και προσιτή τιμή (4,00 ευρώ η έκδοση με τις προσφορές).

Το σημερινό τεύχος: ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ("CHASSEUR DE PRIMES")
Ανάμεσα στα πλάσματα της Άγριας Δύσης, το κοράκι ήταν το πιο μισητό από το τσακάλι, τον κροταλία ή τα όρνια. Απρόσκλητοι υπηρέτες της δικαιοσύνης, τα "κοράκια" αντιμετώπιζαν παντού την περιφρόνηση. Γιατί τα "κοράκια" κέρδιζαν το ψωμί τους με αντάλλαγμα την ελευθερία ή την ζωή των θυμάτων τους. Ενώ μερικές Κυριακάτικες εφημερίδες κυκλοφορούν την Δευτέρα, ο Λούκυ Λουκ δηλώνει ότι προτιμά να πίνει το ουίσκι του σε ποτήρι... Και ότι σκοπεύει να παραμείνει ένας φτωχός και μόνος καουμπόι, παρ' όλο που μερικοί είναι ικανοί να ξεκινήσουν ακόμα και εμφύλιο πόλεμο για ένα κουτάλι του τσαγιού, αξίας 100.000 δολλαρίων. Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα έρχονται έτσι όπως δεν τα περιμένουμε και γι' αυτό καλό είναι να έχουμε πάντα καλογυαλισμένες τις μπότες μας. Και μερικές φορές αποδεικνύεται ότι η καλύτερη τιμωρία που αξίζει σ' έναν κυνηγό είναι να πάρει τη θέση του θηράματος.


Την επόμενη Κυριακή: ΝΤΑΙHΖΥ ΤΑΟΥΝ

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

4 σχόλια:

  1. Πολλά Μπράβο για την πρωτοβουλία!Λη Βαν Κληφ,η μεγάλη μορφή των γουέστερνς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος από γνωστά και υπαρκτά πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρωταγωνίστησαν ως "γκεστ σταρ" σε σειρές κόμικς όπως το Λούκυ Λουκ και το Αστερίξ. Κάποια στιγμή θα κάνουμε ένα σχετικό αφιέρωμα...

      Διαγραφή
    2. Ναι,μέχρι και τον Τσιπιρίπο μπορούμε να βρούμε μέσα στις σελίδες του Λούκυ Λουκ.....

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...