Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Νέες εκδόσεις 383 - Deadly Harvest #1


ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ BLOG: CLUB ΦΙΛΩΝ "ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ"

Η εξόρυξη μετάλλων είναι το πιο θανάσιμο επάγγελμα του γαλαξία, που προσελκύει μόνο τους πιο θαρραλέους ή πιο παρανοϊκούς εργάτες. Οι μεταλλωρύχοι συλλέγουν πολύτιμα ορυκτά που είναι απαραίτητα για διαπλανητικά ταξίδια και εμπόριο, ταξιδεύοντας με ασύλληπτες ταχύτητες από αστεροειδή σε αστεροειδή.
Η καθημερινότητα τους γεμάτη επικίνδυνες συνθήκες και στενές επαφές με την μόλις μισή ίντσας πολυμερούς στολής να τους κρατά μακριά από ακαριαίο θάνατο.
Όταν το σκάφος Harvest Moon βρίσκει έναν αστεροειδή γεμάτο πολύτιμο ορυκτό, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα καταρρέον άστρο, το τελευταίο πράγμα που περίμεναν είναι να έχουν παρέα…
Οπλισμένοι με εργαλεία εξόρυξης και ατσάλινα νεύρα, ο Καπετάνιος Σάϊρους Λέϊν και το πλήρωμα του θα πρέπει να επιβιώσουν από τον τρόμο του διαστήματος και έναν άγνωστο εχθρό για να σώσουν το τομάρι τους.


Το οπισθόφυλλο της έκδοσης

H πρώτη διεθνής δουλειά του εγχώριου θρύλου, Γιάννη Ρουμπούλια, με την Αrcana Comics. Το σενάριο που έγγραψε ο Erik Hendrix επικεντρώνεται σε ένα πλήρωμα ενός διαστημικού σκάφους εξορύξεων και τις περιπέτειες που συναντούν στο αχανές διάστημα.
Εξαιρετικό σχέδιο, ενδιαφέρον σενάριο και μια εξαιρετικής ποιότητας έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από την συλλογή κανενός φίλου των κόμικς!

Σενάριο/Kείμενα: Erik Hendrix, Michael David Nielsen
Σχέδιο: Γιάννης Ρουμπούλιας (Yannis Roumboulias-Rubus)
Εκδόσεις: COMICWORLD
Hμερ. έκδοσης: Απρίλιος 2013
Μέγεθος: 15,0x24,5
Σελίδες: 116
Τιμή: 10 ευρώ


Ο δημιουργός Γιάννης Ρουμπούλιας, στο πρόσφατο Comicdom Con Athens


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...