Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του «Locke & Key»


Η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του άκρως επιτυχημένου βιβλίου-κόμικ, «Locke & Key». Το κόμικ των Joe Hill και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.
Η ιστορία ακολουθεί τρία αδέλφια που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί, δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα από αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια, πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη προς την κόλαση.
Αν και πολλά κινηματογραφικά στούντιο ενδιαφέρθηκαν κατά το παρελθόν να μεταφέρουν το κόμικ στη μεγάλη οθόνη καμιά από τις προσπάθειες δεν ευδοκίμησε, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής.
Στη θέση των παραγωγών της νέας προσπάθειας, βρίσκεται το δίδυμο των Alex Kurtzman & Roberto Orci («Star Trek», «Fringe») που είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς το 2011 να μεταφέρουν το κόμικ στην τηλεόραση.

http://www.cinemode.gr/


2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...