Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εμείς προτείνουμε... 182 - Eternals: Το Ξύπνημα των Θεών (Comic book)


Εχεις ηλικία χιλιάδων ετών. Διαθέτεις απίστευτες δυνάμεις. Έχεις δει από κοντά την άνοδο και την πτώση των μεγαλύτερων πολιτισμών της Γης. Γιατί, λοιπόν, κανείς δε θυμάται τίποτα από όλα αυτά;

Ο διάσημος συγγραφέας Νeil Gaiman (Sandman, American Gods, Anansi Boys) και ο κορυφαίος εικονογράφος John Romita Jr. (Amazing Spider-Man) παρουσιάζουν τον πιο μαγευτικό μύθο του σύμπαντος της Marvel σε έναν αυτοτελή τόμο.

Συγγραφέας: Neil Gaiman
Μετάφραση: Γιώργος Γρίβας
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 224
ISBN: 978-960-306-616-3
Ημερομηνία έκδοσης: 23/10/2007
Τιμή: €14,90
Εκδόσεις: Anubis

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:
O Neil Gaiman είναι ένας από τους σημαντικότερους μυθοπλάστες της εποχής μας. Το μεγαλύτερό του έργο είναι οι 10 τόμοι (75 τεύχη) του κόμικ The Sandman, που έχει αποσπάσει πολλά μεγάλα βραβεία σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αγγλία, η Γερμανία κ.ά. Κεντρικός ήρωας του Τhe Sandman είναι ο Μορφέας, ο αινιγματικός άρχοντας του κόσμου των ονείρων.
Τα πιο γνωστά του μυθιστορήματα είναι το Neverwhere, που μεταφέρθηκε στην μικρή οθόνη, το Stardust, που απέσπασε το Μυθοποιητικό Βραβείο για το Καλύτερο Μυθιστόρημα Φαντασίας του 1999, και βέβαια το American Gods, το μοναδικό βιβλίο στην ιστορία της λογοτεχνίας του φανταστικού που έχει αποσπάσει τα βραβεία Nebula, Hugo, Bram Stoker και Locus, και είναι υποψήφιο για το Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας του Φανταστικού.
Πολλά από τα διηγήματά του έχουν συμπεριληφθεί στη συλλογή Smoke and Mirrors: Short stories and illusions.
Γεννήθηκε το 1960 στο Πόρτσεστερ της Αγγλίας και τώρα μένει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει ακριβώς τρία παιδιά και περίπου εφτά γάτες.

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...