Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο "Μικρός Ήρως" ξανά κοντά μας !


Οι τόμοι του περιοδικού, που ξεκίνησαν να δίδονται μέσω της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", πλέον θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν αυτόνομα στα περίπτερα όλης της χώρας...

Αντιγράφουμε την ανάρτηση του φίλου Νίκου Δημ. Νικολαΐδη, από το BLEK E-MAGAZINE GROUP (http://www.blekmagazine.blogspot.gr/)

Στις χαλεπές ημέρες που ζούμε ένας αγαπημένος ήρωας επιστρέφει από το παρελθόν, για να μας δείξει το δρόμο κόντρα στις αντιξοότητες. Το θρυλικό ανάγνωσμα του αείμνηστου Στέλιου Ανεμοδουρά "ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ" ξαναζωντανεύει για να ξυπνήσει θύμησες και να μας διδάξει ήθος, αξιοπρέπεια, πάθος για τις αξίες που γαλούχησαν γενιές Ελλήνων, αλλά και τον τρόπο να αντιταχθούμε στα προβλήματα των καιρών.
Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της έκδοσης, δια στόματος του κ. Λεωκράτη Ανεμοδουρά:

«Ο “Μικρός Ήρωας” συνεχίζεται. Μετά από απαίτηση χιλιάδων αναγνωστών, το θρυλικό ανάγνωσμα θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα στα περίπτερα. Μη χάσετε τον 7ο τόμο που περιλαμβάνει τα τεύχη 31 έως 35 και θα κυκλοφορήσει στις 30/12!».


Ο εμπνευστής του "ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΟΣ"
Στέλιος Ανεμοδουράς

Πρόθεση αλλά και σφοδρή επιθυμία των εκδοτών, που -όπως πάντα- είναι η οικογένεια Ανεμοδουρά, είναι να συνεχισθεί η ανατύπωση της ιστορικής σειράς μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση του αριθμού των 798 τευχών (800 με την προσθήκη του 1995, μέσω του περιοδικού "Αντί"). Έγκειται λοιπόν σε όλους εμάς να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο την προσπάθεια αυτή και να τη διαδώσουμε σε φίλους και γνωστούς. Αποτελεί χρέος όλων μας, που ανδρωθήκαμε μαζί με τον "Μικρό Ήρωα", να τον διατηρήσουμε ζωντανό στη μνήμη. Εξάλλου, τέτοιου είδους σπάνιες παρακαταθήκες όπως το εμπνευσμένο αυτό έργο του Στ. Ανεμοδουρά, που εκδόθηκε συνεχώς για πάρα πολλά έτη, ενώ γνώρισε πολλαπλές επανεκδόσεις, δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει πολλές ο τόπος μας...

2013
50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
ΤΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...