Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Εμείς προτείνουμε... 234 - Το δέντρο του Άραϋ - Βιβλίο Α' (Μυθιστόρημα)


«Γιώργο... Έφυγα και ξαναγύρισα...». Εκείνος γύρισε απότομα προς τη Μαρία έκπληκτος και απορημένος.
«Τι πράγμα;»
«Πέθανα για μερικές ημέρες». Οι λέξεις της ήταν κοφτές.

Τελειώνει η ζωή με τον ερχομό του θανάτου; Από ό,τι φαίνεται, όχι. Άλλωστε, ο θάνατος δεν είναι παρά μια μεταμόρφωση, ένα στάδιο που μεταφέρει τις ψυχές των ανθρώπων στα φύλλα του Δέντρου του Άραϋ, στην απέραντη ύπαιθρο των ψυχών, το Βίλβετ.

«Όλα όσα έζησα επιστρέφουν. Βλέπω κάθε νύχτα στον ύπνο μου τις ψυχές του Βίλβετ να με καλούν. Και πρέπει να γυρίσω πίσω… Εγώ και μερικοί ακόμη που κάποτε πεθάναμε…»

Ένα ταξίδι φαντασίας στα βάθη του αγνώστου, που προηγούμενό του δεν υπήρξε ποτέ…
Ένα ταξίδι στον θάνατο, εκεί που όλα ενώνονται, συναντιόνται και εξηγούνται.

Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι!

Στο πρώτο άκουσμα, ίσως φαντάζει βαρύ το θέμα του και απόκοσμο, μα από τις πρώτες σελίδες, ο Μανώλης Σιμιτσάκης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον θάνατο, καταφέρνει να πάρει από πάνω μας τη μιζέρια του και το σκιερό σάβανο, με λόγο και περιγραφές που ρέουν και που μας μεταφέρουν σε έναν πραγματικό τόπο μυσταγωγίας και φωτός. Εκεί που η ζωή δεν πεθαίνει, αλλά αρχίζει…

Τίτλος: Το δέντρο του Άραϋ - Βιβλίο Ά "Συναίσθημα"
Εκδόσεις: Λυκόφως
Συγγραφέας: Σιμιτσάκης Μανώλης
Copyright: Μανώλης Σιμιτσάκης
ISBN: 978-618-80488-4-3
Ημερομηνία έκδοσης: 16/07/2013
Είδος: Μυθιστόρημα φαντασίας, μυστηρίου, εσωτερισμού
Αριθμός σελίδων: 280
Αποκλειστική διάθεση: Public
Τιμή: 14 €


Ο Μανώλης Σιμιτσάκης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1982, μεγάλωσε στον Άλιμο και ουδεμία σχέση έχει με την Κρήτη, αν και τη λατρεύει. Σπούδασε Πληροφορική στο Ε.Α.Π. και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως διαχειριστής Πληροφοριακών Συστημάτων. Έχει ασχοληθεί με αρκετά είδη τέχνης, αυτές όμως που τον κέρδισαν ήταν η συγγραφή και η ποίηση. Αρχίζοντας με ποίηση στα εφηβικά του χρόνια, ένιωσε αργότερα την ανάγκη να γράψει κάτι μεγαλύτερο. 
Αυτό το κάτι ήταν η τριλογία «Το δέντρο του Άραϋ». Μία άλλη αγαπημένη του ασχολία είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο της φαντασίας, οι περίπατοι στη φύση παρέα με το φλάουτό του, ψάχνοντας για ξωτικά, καθώς και οι έρευνες σε μυστήριους τόπους. Έχει αρθρογραφήσει στο παρελθόν, με ψευδώνυμο, με θέμα το φανταστικό και το μυστήριο, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σχετικά ρεπορτάζ εφημερίδων.

ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...