Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Είναι αλήθεια... Ο Peter Parker επιστρέφει!


Κάποιοι περίμεναν να συμβεί πολύ νωρίτερα, όμως αν και άργησε τελικά το αναπόφευκτο δεν αποφεύχθηκε: ο Peter Parker επιστρέφει και πάλι, όχι μόνο στη ζωή αλλά και πίσω από τη μάσκα του Spider-Man! Είναι γεγονός! Η αναγεννημένη ιστορική σειρά "THE AMAZING SPIDER-MAN" θα κυκλοφορήσει ξανά (τον Απρίλιο έρχεται το πρώτο τεύχος), σε σενάριο Dan Slott και σχέδιο Humberto Ramos.
Η αποκάλυψη έγινε στη "NY Daily News", στην οποία ο Dan Slott δήλωσε πως ο χαρακτήρας θα επέστρεφε έγκαιρα, προκειμένου η επανεμφάνισή του να συμπέσει με την ταινία "THE AMAZING SPIDER-MAN 2", ενώ στην ίδια εφημερίδα ο υπεύθυνος της Marvel, Axel Alonso, τόνισε πως το κοινό θα εκτιμήσει τον χαρακτήρα περισσότερο μετά την απουσία του, καθώς μέχρι τον "θάνατό" του θεωρούνταν δεδομένος!
Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί η τύχη του "Superior Spider-Man"...
Από την ημέρα που έγιναν γνωστά τα παραπάνω έως σήμερα, η Marvel έχει δώσει στη δημοσιότητα 4 σχέδια που προορίζει για εξώφυλλα, από τους Humberto Ramos, Jerome Opena και Marcos Martin, με τελευταία προσθήκη εκείνο του Alex Ross, το οποίο θα κοσμεί και ένα από τα δύο εξώφυλλα του "PREVIEWS" Φεβρουαρίου και το οποίο η Marvel ονομάζει "Amazing Spider-Man #1 - Alex Ross 75th Anniversary Variant".
Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία την επιστροφή του αγαπημένου μας Πητ...


Amazing Spider-Man #1 variant by Jerome Opeña


Amazing Spider-Man #1 variant by Marcos Martin


ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...