Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός - Manchester United 2-0!


Ένα εξαιρετικός Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε το αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ

Πάθος, δίψα και σαφές τακτικό πλάνο από τη μία, φλυαρία, αργές αντιδράσεις και μονοτονία από την άλλη. Μετά από ένα 10λεπτο άγχους για τους "ερυθρολεύκους", με άσχημες τελικές επιλογές, ακολούθησε η συσπείρωση και η πιστή υπακοή στο σχέδιο νίκης. Οι Πειραιώτες εξαφάνισαν τον Ρούνεϊ και την παρέα του, με άριστο κοουτσάρισμα από τον Μίτσελ.
Οι «ερυθρόλευκοι», παίζοντας με ψυχή και πάθος, επιβλήθηκαν με 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στο Καραϊσκάκη, και πλέον βρίσκονται κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.
Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τις πιθανότητες και πλέον είναι αυτός το φαβορί για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Μίτσελ επικράτησε με τα γκολ των Τσόρι Ντομίνγκεζ στο 38ο και Κάμπελ στο 55ο λεπτό, αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στις 19 Μαρτίου. Η ομάδα του Μόγιες πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέτυχε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του.
Οι Πειραιώτες, αντλώντας δύναμη από τον κόσμο τους, κυριάρχησαν στο γήπεδο απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», που μολονότι δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους, παραμένουν μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, κι έτσι κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ».
Πάντως, για να έρθει αυτό η «χρυσή» νίκη οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» χρειάστηκε να τρέξουν αμέτρητα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας προσηλωμένοι στο πλάνο του Μίτσελ, που αναμφίβολα κυριάρχησε στην προπονητική «σκακιέρα» του Ντέιβιντ Μόγιες, η καρέκλα του οποίου τρίζει πλέον αρκετά επικίνδυνα.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Πειραιά!


ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, εξασφάλισες αντίτυπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...