Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Εμείς προτείνουμε... 283: Η Ηχώ του Κακού (Αστυνομικό θρίλερ)


Είστε έτοιμοι να αφουγκραστείτε την ηχώ ενός «ταλαντούχου» δολοφόνου;

Από τον συγγραφέα που μας χάρισε τις μεγάλες επιτυχίες «Τα Κορίτσια του Ροζάριου», «Οι Θεοί της Σάρκας» και «Ο Συλλέκτης», έρχεται ένα εκπληκτικό θρίλερ γεμάτο αγωνία, τρόμο και συνεχείς ανατροπές από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του σελίδα.
Ο «καθηλωτικός και εθιστικός» Ρίτσαρντ Μοντανάρι, όπως έγραψε το BookReporter.com, επιστρέφει αυτή τη φορά με ένα αστυνομικό μυστήριο που θα σας κόψει την ανάσα. «Η Ηχώ του Κακού» (The Echo Man) επιβεβαιώνει το Crime Time Magazine, που έγραψε πως «Το όνομα του Μοντανάρι χαράσσεται –ή μάλλον γράφεται με αίμα– δίπλα σ’ αυτά του Κόνελι και του Ελρόι», με τον πιο παραστατικό τρόπο.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Φθινόπωρο στη Φιλαδέλφεια. Το κατακρεουργημένο πτώμα ενός άντρα ανακαλύπτεται σε μια από τις φτωχογειτονιές της πόλης. Το θύμα έχει βασανιστεί άγρια μέχρι να πεθάνει. Είναι δουλειά ενός ακραία σαδιστικού μυαλού.
Καθώς οι ντετέκτιβ του Ανθρωποκτονιών Κέβιν Μπερν και Τζέσικα Μπαλζάνο ερευνούν τη υπόθεση, καταλαβαίνουν ότι η σκηνή του εγκλήματος που έχουν μπροστά τους σχετίζεται με το παρελθόν. Οκτώ χρόνια πριν, ένα άλλο θύμα βρέθηκε σ' αυτό ακριβώς το σημείο, στην ίδια στάση, έχοντας πεθάνει με τον ίδιο τρόπο. Εκείνο το έγκλημα δεν εξιχνιάστηκε ποτέ. Και με εξαίρεση την παράξενη «υπογραφή» που άφησε ο καινούριος δολοφόνος, οι φωτογραφίες από το τότε και το τώρα είναι ολόιδιες.
Ύστερα ανακαλύπτεται άλλο ένα πτώμα, και μετά κι άλλο… Γίνεται πια τρομακτικά καθαρό ότι κάποιος αναπαράγει άλυτα εγκλήματα από το παρελθόν της Φιλαδέλφειας με τον πιο αρρωστημένο τρόπο. Και ο δολοφόνος είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι πιστεύουν ο Κέβιν και η Τζέσικα…

Πρωτότυπος τίτλος: Echo Man
Συγγραφέας: Richard Montanari
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Άγγελος Αναστασιάδης
Τιμή: €8,20
Σελίδες: 512
ISBN: 978 960 507 062 5
Εκδόσεις: Bell

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...