Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Εμείς προτείνουμε... 302: Batman: HUSH - Σιωπηλά Αινίγματα,Τόμοι Α' & Β'


Συγγραφέας: Jeph Loeb
Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης, Φωκίων Χαροκόπος
Σχήμα: 17,5 x 26
Σελίδες: 152
ISBN: 960-306-560-9
Ημερομηνία έκδοσης: 13/11/2006
Τιμή ανά τόμο: €14,90
Εκδόσεις: Anubis

Τι συμβαίνει όταν δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου των κόμικς αναλαμβάνουν να μας αφηγηθούν μια περιπέτεια του Σκοτεινού Ιππότη του Γκόθαμ Σίτυ;
Την απάντηση στο ερώτημα αυτό έρχονται να μας δώσουν οι Jim Lee (Wildcats, X-Men) και Jeph Loeb (Batman: DARK VICTORY, Smallville). Υποβλητικό, σκοτεινό όσο και απρόβλεπτο, το Batman: HUSH αποτελεί ίσως το κορυφαίο έργο της σύγχρονης σταδιοδρομίας του μασκοφόρου πολέμιου του εγκλήματος, ενώ από τις σελίδες του παρελαύνουν οι πιο διάσημοι υπερήρωες και κακοποιοί του σύμπαντος της DC Comics.
Προσπαθώντας να διαλευκάνει την απαγωγή ενός νεαρού κληρονόμου, ο Batman έρχεται αντιμέτωπος μ'’ ένα μυστηριώδη εχθρό και εισέρχεται σ'’ έναν κόσμο σκιών, όπου τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται…...

Είναι δύσκολο να βρούμε έναν πρωτότυπο τρόπο για να σας μεταφέρουμε τις ξεχωριστές ικανότητες και το ταλέντο των δημιουργών αυτού του βιβλίου.
- BrokenFrontier.com

Αν θέλετε ένα αστυνομικό θρίλερ γεμάτο δράση, έξυπνους διαλόγους και ολοζώντανα κινηματογραφικά πλάνα, το Batman: HUSH είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε.
- SilverBulletComicBooks.com

Οι Jeph Loeb και Jim Lee ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές προσδοκίες μας, γεγονός που σπανίζει πια στο χώρο των κόμικς.
- Cinescape.com


------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...