Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Νέες εκδόσεις 745: Μια φορά κι έναν καιρό - Το Βήμα #7


Παραμύθια Γκριμ (Τόμος Β')

Μια φορά κι έναν καιρό… στο Βήμα της Κυριακής! Mία κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, συνδέει ΤΟ ΒΗΜΑ, με τα πολύχρωμα παιδικά μας χρόνια! Τα παραμύθια που μεγάλωσαν και εξακολουθούν να μεγαλώνουν γενιές και γενιές. Οι σημαντικότερες αυθεντικές εκδόσεις, που έγραψαν Ιστορία.

Στην ειδική αυτή έκδοση, που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα "Το Βήμα" (αρ. φύλλου 16376, Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014) έχει αναπαραχθεί το βιβλίο "Παραμύθια Γκριμ" (σελ. 220-418) σε μετάφραση Νίκου Βοσταντζή, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Ατλαντίς - Μ. Πεχλιβανίδης & Σία Α.Ε.", το 1955.
Πρόκειται για το τελευταίο βιβλίο της σειράς "Μια φορά κι έναν καιρό".

------------------------------------


ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ!
Εσύ θα βοηθήσεις;
ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

2 σχόλια:

  1. Άλλη μία αξιολογότατη προσφορά από εφημερίδα, δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει για παρόμοιες νοσταλγικές εκδόσεις. Τα βιβλία αυτά βρίσκονται κ στις προθήκες των βιβλιοπωλείων σε εξαίρετες τιμές για όσους δε πρόλαβαν...εύγε στην εν λόγω εφημερίδα κ γι αυτή την εκδοτική κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, αυτή η προσφορά κράτησε λίγο. Έχω την εντύπωση ότι βιάστηκαν κάπως. Θα μπορούσαν να βρουν κι άλλα παρόμοια βιβλία για να ενσωματώσουν στη σειρά. Κρίμα, γιατί είχαν γεννηθεί προσδοκίες...

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...