Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Καλό ταξίδι, Mr. Spock!


Ο Mr. Spock δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Επιβιβάστηκε πριν λίγες ώρες στο διαστημόπλοιο Enterprise και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι...

Σε ηλικία 83 ετών πέθανε ο ηθοποιός Leonard Nimoy, γνωστός για τον ρόλο του "Mr Spock" που άφησε εποχή στις ταινίες "Star Trek". Η είδηση του θανάτου του, που αποτέλεσε σοκ για την βαριά βιομηχανία της έβδομης τέχνης, δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα "New York Times", χωρίς ωστόσο να αναφέρονται τα αίτια.
Ωστόσο, εικάζεται πως ο "Mr Spock", έχασε τη ζωή του από χρόνια πνευμονολογικά προβλήματα, όπως είχε διαγνωστεί τον Μάιο του 2013. Ο ίδιος είχε νοσηλευτεί νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, η σύζυγός του, Susan Bay Nimoy, ήταν αυτή που επιβεβαίωσε το θάνατό του, λέγοντας ότι η αιτία ήταν το τελικό στάδιο της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας. Ο "Spock" αποτέλεσε σήμα κατατεθέν της σειράς και των ταινιών που την ακολούθησαν, και αναγνωρίζονταν από τα μεγάλα και μυτερά του αυτιά.
Ο "Mr Spock" ήταν ένας εξωγήινος που υπηρετούσε στο διαστημόπλοιο "Enterprise", ως σύμβουλος της επιστήμης και ήταν ο πρώτος αξιωματικός, ενώ αργότερα έγινε διοικητής του σκάφους. Στόχος του ήταν να αναζητήσει νέους πλανήτες και πολιτισμούς και να φτάσει εκεί όπου ο άνθρωπος δεν είχε φτάσει ποτέ.
Ποιος ξέρει... Ίσως τώρα να ταξιδεύει για να συνεχίσει την αποστολή του...
Καλό ταξίδι, Mr. Spock!

Κυκλοφόρησε νέο συλλεκτικό τεύχος
ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ #1470
Αναζητήστε το στα περίπτερα!

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...