Κυριακή 24 Μαΐου 2015

“Με Πενάκι & Σκαπάνη” 2015


To Comicon-shop και ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την καλοκαιρινή εκδήλωση “Με Πενάκι & Σκαπάνη”, στο Θησείο, στις 10-12 Ιουλίου. Σε αυτή θα συμμετέχουν πολλοί νέοι δημιουργοί που θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους, αλλά και γνωστοί και έμπειροι σχεδιαστές και σεναριογράφοι comics, εκδότες, συγγραφείς, σκηνοθέτες και animators. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

ΜΕ ΠΕΝΑΚΙ & ΣΚΑΠΑΝΗ – 2015
Ξεκινήσαμε το 2014 σαν την πρώτη καλοκαιρινή εκδήλωση κόμικς, στην Αθήνα. Αγκαλιάστηκε θερμά από τους νέους δημιουργούς κι έτσι αποφασίσαμε να την επαναλάβουμε και το 2015, δίνοντας περισσότερο την μορφή γιορτής.
Θέλουμε να καθιερωθεί σαν την αθηναϊκή καλοκαιρινή συνάντηση μας, μια ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες συζητώντας και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Μια ανοιχτή γιορτή, με πολλούς νέους δημιουργούς που θέλουν να δείξουν την δουλειά τους, αλλά και με παλιούς, γνωστούς και έμπειρους δημιουργούς, που θέλουν να βοηθήσουν και να συμβουλεύσουν τους νέους.
Μαζί μας θα έχουμε όχι μόνο σχεδιαστές και σεναριογράφους κόμικς, αλλά και εκδότες, συγγραφείς, σκηνοθέτες, animators κλπ.
Θα γίνει πάλι στους χώρους του κτιρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, δίπλα στον ΗΣΑΠ του Θησείου.

Παρασκευή 10 Ιουλίου, 6-10μμ.
Σάββατο 11 Ιουλίου, 12-10μμ.
Κυριακή 12 Ιουλίου, 12-10μμ.
Η έκθεση και τα πωλητήρια θα κλείνουν στις 9μμ και μετά, κάθε μέρα θα ακολουθεί συναυλία.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και όλα τα δρώμενα, θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες.
Σας περιμένουμε για να περάσουμε καλά, όλοι μαζί.

Εσείς, αγοράσατε το νέο τεύχος
του
Μικρού Σερίφη;
Αν όχι, μπορείτε να το κάνετε τώρα,
πατώντας
ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...