Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση προς τα μέλη του Club μας


Αγαπητοί φίλοι, θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το τμήμα επικοινωνίας του Club μας αναδιοργανώνεται, με στόχο την αναβάθμιση των επαφών μας και την άμεση ανταπόκριση στα μηνύματά σας.
Είναι αλήθεια πως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, είχαμε μείνει αρκετά πίσω και στις απαντήσεις όσων φίλων ήθελαν να εγγραφούν στο Club και να προμηθευτούν τα τεύχη του Magazine.
Εξαιτίας της εν λόγω κατάστασης, δεν θελήσαμε να πιέσουμε κάποιους από τους φίλους να πληρώσουν τις τελευταίες αποστολές που τους έγιναν, ενώ κάποιοι συνέχισαν να λαμβάνουν τεύχη χωρίς να έχουν προπληρώσει ή χωρίς να έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός τους.
Θέλουμε να παρακαλέσουμε όλους τους φίλους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς το Club, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διαθεσιμότητας και δεν μπορούν να τυπωθούν νέα τεύχη.
Πλέον δεν θα πραγματοποιείται καμία αποστολή τευχών σε όσους έχουν αρνητικό υπόλοιπο στους λογαριασμούς τους, είτε η αποστολή αφορά τεύχη του Magazine, είτε τεύχη του νέου Μικρού Κάου-μπόυ και των υπολοίπων εκδόσεών μας.
Τέλος, θέλουμε να κάνουμε μια ευγενική υπενθύμιση στους φίλους χορηγούς της έκδοσης του τεύχους Μικρός Κάου-μπόυ #1219, που δεν έχουν προχωρήσει σε εξόφληση της χορηγίας τους, να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν.

Για το Club Φίλων “Μικρός Σερίφης”
Πλαφουτζής Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...