Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

SmaLL preSS comics


Το περιοδικό που εκδίδει το Club μας, ξέρετε φυσικά ότι είναι πολύ υψηλού επιπέδου (για τα δεδομένα των fanzines). Δεν είναι καθόλου τυχαίο, λοιπόν, που συνεχίζει να αναγνωρίζεται και από άλλους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν ή δεν είχαν καμία σχέση με αυτόν τον τίτλο.
Πριν λίγες ημέρες, ένα ακόμη blog, εξειδικευμένο στις εκδόσεις fanzines, προέβαλε το Magazine του Club Φίλων "Μικρός Σερίφης". Πρόκειται για το blog "smaLL preSS comics" το οποίο μας τίμησε με το να μας δώσει την θέση της πρώτης ανάρτησης του 2011.
Μία επίσκεψη εκεί δεν θα είναι σίγουρα χαμένος χρόνος. Ένας συλλέκτης περιοδικών θα καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει η έννοια "σπάνιο τεύχος"!
Όσο για το δικό μας περιοδικό, ο δημιουργός της σελίδας αναφέρει:
Ένα fanzine με την έννοια της λέξεως από fans του Μικρού Σερίφη... Πάρα, μα πάρα πολύ καλή έκδοση με πολλές σελίδες, αφίσες, νέα και πολλά άλλα...
Στην εισαγωγή του πρώτου τεύχους (εξαντλημένου...) ο Π. Πλαφουτζής γράφει: "Το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, δεν θα είχε δημιουργηθεί, εάν δεν υπήρχε κάποιος λόγος. Αυτός ο λόγος είναι το club που δημιουργήσαμε όλοι μαζί. Όμως ούτε και το club αυτό θα υπήρχε, εάν δεν ξεκινούσε η προσπάθειά μας αυτή από την ανάγκη να βρεθούμε, να γνωριστούμε και να συνομιλήσουμε, με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις για τα αγαπημένα μας περιοδικά. Ο Μικρός Σερίφης, είναι το πρώτο στη λίστα των περιοδικών αυτών –ακολουθούν, φυσικά, πολλά άλλα..."

Μέλανδρε σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να έχεις μια πραγματικά Καλή Χρονιά!


http://smallpressblog.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...