Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πώς μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο Μικρό Κάου-μπόυ


ΜΙΚΡΟΣ
ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ
1219

Αγαπητοί μας φίλοι, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πλέον το νέο τεύχος του ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ μπορείτε να το προμηθευτείτε και από την έδρα της Λέσχης Φίλων Κόμικς, στο Μοναστηράκι, οδός Αγίας Ειρήνης 5 (έξοδος Μετρό "Αθηνάς").
Επίσης, όσοι από τους φίλους μας μένουν εκτός Αθηνών και τους είναι δύσκολο να παρευρεθούν στην παρουσίαση της έκδοσης στις 17 του μήνα, μπορούν να το προμηθευτούν ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας "MyComics.gr". Αρκεί να επισκεφθείτε την σελίδα πατώντας εδώ και να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές της για την αποστολή του τεύχους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας!
Διευκρινίζουμε πως τα μέλη του Club που έχουν κάνει κράτηση, θα παραλάβουν τα τεύχη τους κανονικά με την γνωστή διαδικασία, μέσω αλληλογραφίας.

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ
ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΟΥ-ΜΠΟΫ!
Εσύ, το απέκτησες;

6 σχόλια:

  1. Αγαπητε Παναγιωτη, γνωριζεις πολυ καλα την εκτιμηση & τον σεβασμο που εχω για εσενα, το club, & με τα μελη τα οποια συνομιλω. Δεν ειμαι σε θεση να κρινω για τον Μικρο Καου-Μπου, τον οποιον δεν θα προμηθευτουμε κατευθειαν απο το club του Μικρου Σεριφη οπως μας ειχες ανακοινωσει, τουλαχιστον για εμας οι οποιοι ειμαστε στην επαρχια. Δεν ειμαστε ομως υποχρεωμενοι να επικοινωνησουμε με ατομα η εμπορους οι οποιοι μας θεωρουν "ανεπιθυμητους" δινοντας τους την ικανοποιηση να καμαρωνουν με υφος "Λουδοβικων" οτι πεσαμε στην αναγκη τους. & οπως ελεγε ο αειμνηστος Λαμπρος Κωνστανταρας "Να λειπει το βυσσινο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυρέτο μου, η ανακοίνωση αφορά μόνο τους "φίλους" του Club και όχι τα μέλη. Τα μέλη θα παραλάβουν τα τεύχη τους κανονικά, με την γνωστή διαδικασία. Οπότε, μην μου αγχώνεσαι τζάμπα...

      Διαγραφή
    2. Επειδή, όμως, ίσως να έχεις δίκιο για το μπέρδεμα, προσέθεσα μια διευκρίνηση.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,συμφωνω και εγω με τον Σπυρο.Ελπιζω να το λαβω και εγω μεσω της γνωστης διαδικασιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η διαδικασία παραμένει η ίδια για τα μέλη. Απλά χρειάζεται λίγη υπομονή γιατί ένας άνθρωπος δεν έχει τον χρόνο να τα προλάβει όλα.
    Φυσικά, μόνο να ευχαριστήσω πρέπει την ΛΕ.ΦΙ.Κ. και το MYCOMICS για την στήριξη και την συνεργασία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βρίσκω λογικό. Όσοι δεν είναι μέλη του Club, πώς θα προμηθευόταν διαφορετικά το τεύχος; Ειδικά όσοι μένουν επαρχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...